Predsedniki NK Odranci, NK Črenšovci in NK Bistrica postavili temelje za združitev mlajših selekcij

Predsedniki NK Odranci (Marič Marjan), NK Črenšovci (Dominik Pintarič) v NK Bistrica (Iztok Maučec) so te dni združili moči in naredili nov korak k združenju mlajših selekcij vseh treh klubov od selekcije U13 do U19.
Predstavniki vseh treh klubov se zavedajo težav s sestavo kadra pri mlajših kategorijah v vseh treh klubih, kar posledično prinaša težave pri zagotavljanju vseh mlajših selekcij, potrebnih za nemoteno tekmovanje članskih ekip. Vsled tega so prišli do zaključka, da se izberejo vsi trije klubi v sezoni 2021/2022, ki se združijo v tem številu številk v konkurenčnih izborih, ki bi lahko nemoteno tekmovali na nivojih MNZ-jev in prihodnjih morebiti tudi na višjih nivojih, ter tako izpolnjevali vse tekmovalne pravilnike panožnih zvezd. Mlajše selekcije od U7 do U11 bodo še naprej zagotavljale vsak klub sam.
Vsi trije predstavniki klubov so v soboto dosegli tudi dogovor z novimi koordinatorji enotnih selekcij. To bo postal  BOŠTJAN GRAJ , ki ima za sabo že veliko kilometrine s področja dela pri mlajših selekcijah.

Podrobnosti delovanja v programu bodo predstavniki klubov v prihodnje še intenzivneje dopolnjevali, tako da bodo dejavnosti, ki jih je treba izvajati takoj.